Mama & Ayah L.O.V.E Khaira

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Sunday, December 13, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY


hehehe...contest lagik..khaira suke masuk contest2 nih..bukan ape, khaira bleh kenal ngan ramai kawan kalau join contest ni..nnt khaira nak cdgkan kat mama anjurkan satu contest laa..hmm tgh pikirkan nak wat contest ape utk blogger2...

ermm..kali ni khaira nak join contest SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY..contest ni dianjurkan oleh IBU RIFQI..harap-harap semua syarat dah dipenuhi...aaa..kat bawah ni gambar khaira yg boleh dikategorikan sbg serius..huh..susahnye nak cari gambar khaira yg serius...hehehe..



haaa...ape pandang2...org tengah serius nih..

NAMA : KHAIRA INSYIRAH BINTI KHAIRUL ASYRAF

TARIKH LAHIR : 20 APRIL 2009

UMUR : 7 BULAN 3 MINGGU


ok, TAIP KHAIRA dan hantarkan ke 32XXX..hihi..

~khaira~


^by mama^

3 comments:

BuLaN iTu aKu said...

haii kamo... ehhehe.. cute baby ni..
i hope u win.. good luck babe

mama eja :) said...

tatutnye.... garang la dier :p

Nadiah said...

bulan : thanx =)
eja : kalau dia jumpe org tak kenal mmg muke cmtu..pastu kalau dh bbrp jam kenal baru boleh senyummm..hehh..

Post a Comment