Mama & Ayah L.O.V.E Khaira

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Thursday, November 12, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST

assalamualaikum semua.... kali ni skali lagi Khaira nak join contest. Tapi ni organized oleh http://umidanishku.blogspot.com/ Memang sangat2 teruja nak join contest ni...sbbnye hadiah dia berupa..tadaaaa..

-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari
Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari
IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker


Sponsor dari
Moms&babyshop

khaira sebenarnye nk sgt cloth diapers tu..kalau dapat kan best...boleh try, n kalau khaira selesa ngn CD tu khaira boleh mntk mama tlg belikan...org kate pakai CD tu blh jimat sgt2..

Tarikh tutup contest: 13.11.2009 (12.00 t/h)
Berumur : 1 BULAN - 3 TAHUN

KATEGORI A: BABY GIRL

KATEGORI B : BABY BOY

Syarat Penyertaan:
- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda (DONE)

- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini (DONE)

- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda (DONE)

- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish. (DONE)

- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified) (DONE)

- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. (DONE)


Ni dia sposor2 nyer :


Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)


TADAAAAA.................

"

"

Kategori A - Baby Girl

NAMA : KHAIRA INSYIRAH BINTI KHAIRUL ASYRAF

UMUR : 6 BULAN

**tgk tuh..dh tak muat dh khaira nak dok kat bakul tuh...masa ni khaira baru 3 bulan.. "ishk anak dara mama ni..."sopan' nye tidooo"**


------------------------------



APER YANG ADA DALAM

BLOG SPONSOR UMMIDANISH

"
"
"

Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)
~ cloth diapers, Lunatots Microfiber Insert, Lunatots Laundry Bag, Lunatots Nappy Wet Bag, Minuman Herba HPA & Produk Kesihatan Ibu Bersalin HPA, Diapers Stackers, Produk Tupperware & Bio Aura Filter.

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
~ Pakaian Wanita & kanak-kanak , Produk Kesihatan ECPI

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
~ Cloth Diapers, Susu HI-Goat HR & Just Diet Mate 5.


OKEH, ITU SAJE......!! ;P

1 comment:

KizZ said...

HI..Salam perkenalan,Kiz datang nie nak mempromote blog Kiz ..
So,kalu sudi,lawatla blog kami di
www.kizgarden.blogspot.com

JANGAN LUPA JADI FOLLOWERS JUGA YA..
Nanti klik2 nuffnang dan tinggalkan link utk dibalas...

Terima Kasih!!!

Post a Comment